Akiknek rémálommal kezdődnek az ünnepek: karambol és lakástűz Budapesten

Nem mindenkinek fog boldogságban telni a karácsony.

Forrás: Katasztrófavédelem2023. 12. 24. 13:11
null
Budapest, 2018. december 11. Mentõk és rendõrök dolgoznak egy óvoda elõtt a XVIII. kerületi Petõfi utcában 2018. december 11-én, miután az épületben szén-monoxid szivárgott. Az óvodát az ott tartózkodó negyvenkét gyermek és tíz nevelõ elhagyta, senkit nem kellett kórházba vinni. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tűz volt egy társasházi lakásban Budapest VII. kerületében, a Marek József utcában – közölte honlapján a Katasztrófavédelem. A földszinten egy 40 négyzetméteres lakásban az ágymatrac égett. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet, és megkezdték a szellőztetést.

A XXII. kerületben összeütközött két személyautó a Kertész utca és a Gádor utca kereszteződésénél. A fővárosi hivatásos tűzoltók az egyik gépkocsiból kiemeltek egy embert és átadták a mentőszolgálatnak, valamint áramtalanították a járműveket. A megrongálódott autók akadályozzák a közlekedést (a helyszíni szemle befejezéséig nem mozdítják el azokat).

Nem a fővárosban történt szenteste napján az első baleset. Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, lecsúszott az úttestről, majd kidöntött egy fát egy tejszállító kamion Makó rákosi településrésze és Csanádalberti között, a 18-as kilométerszelvénynél. A makói hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a vezető saját erejéből ki tudott szállni a fülkéből. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.