Az egyházi iskolákat is megcélozza a baloldal + videó

Úgy tűnik, baloldali tanárok és ellenzéki aktivisták most már az egyházi intézményekben is gőzerővel terjesztik a radikális nézeteiket.

2023. 12. 11. 10:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldalon az utóbbi időben divatossá vált politikai eszméket közvetíteni az oktatási intézményekben is, és azt már láttuk, milyen hatással jár, ha az ellenzéki megmozdulások beférkőznek egy iskola falai közé, elég csak Pankotai Lili történetét felidézni.

Ahogyan arról a Magyar Nemzet is beszámolt, a radikális baloldali Molnár Áron NoÁr politikai aktivista volt a vendége a katolikus Budai Szent Imre Ciszterci Gimnázium október 28-i, Szent Imre napján rendezett színházi kerekasztal-beszélgetésének. A tanár, aki

úgy hívta meg NoÁrt, hogy a közönség mit sem tudott erről,

később a Válasz Online-on megjelent cikkében az egyházat is bírálta. A szülőket megosztotta az ügy. Nem ez az egyetlen eset, amikor baloldali eszmék férkőztek egyházi tanintézmények falai közé. Nemrég

a 444.hu egyik aktuálpolitikai tematikájú filmjét vetítette le diákjainak egy fizikatanár

a Budapesti Piarista Gimnáziumban – derült ki a Hír TV Célpont című műsorából.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.