Egy igazi ritkaságot ajánlott fel jótékonysági célra Novák Katalin

III. Károly királytól kapta ajándékként.

2023. 12. 15. 10:02
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igazán különleges felajánlást tett Novák Katalin a Jónak lenni jó! adománygyűjtő akciójában: azt a koronázási emléktányért, melyet III. Károly királytól és Kamilla királynétól kapott ajándékba májusi londoni koronázásuk alkalmával. Mint írja, erre a tárgyra bárki licitálhat a közmédia adománygyűjtő akciójában, aki támogatni szeretné a Semmelweis Egyetemen kezelt koraszülött és rendellenességgel született gyermekeket.

Igazi ritkaságról van szó: a 22 karátos arannyal futtatott, staffordshire-i kézművesek által készített tányérból összesen ezer darab készült

„Bízom benne, hogy érdemi segítség lesz az osztály munkájában a Jónak lenni jó! kampány, illetve az oda érkező felajánlások. Hátha elérünk az emberek szívéhez, és látják, hogy egy jó ügyet tudnak támogatni” – nyilatkoza a köztársasági elnök, aki egyben a műsor fővédnöke. 

A közmédia karitatív kampánya ezúttal is különleges tárgyak eladásával segíti a szervezet munkáját – emlékeztetett az MTI. Az ismert emberek által felkínált relikviák többségét a Jónak lenni jó! honlapján lehet fix áron megvásárolni, több különleges tárgyat pedig a közmédia december 17-i egész napos műsorfolyama alatt bocsátanak árverésre.

A köztársasági elnök egyébként nemrégiben Dubajban beszélgetett III. Károllyal. – Lenyűgözött őfelségének a természet iránti törődése és munkája – hangsúlyozta az éghajlat-csúcstalálkozón.

Borítókép: A koronázási emléktányér (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.