Hat autó ütközött az M1-esen, több kilométeres a torlódás az autópályán

Több baleset is történt az M1-esen.

2023. 12. 21. 14:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hat személyautó ütközött össze délelőtt Herceghalom térségében közölte a rendőrség. Délutánra a helyszínelés befejeződött, és a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Az Útinform információi szerint  az M1-es autópályán kis szakaszon több nagy baleset eredményeként tíz kilométeres torlódás alakult ki. 

A Budapest felé vezető oldalon a Remeteségi pihenőhelynél korábban két személyautó ütközött össze. A 64-es kilométernél a forgalomkorlátozás megszűnt, azonban a torlódás csak lassan oszlik. Távolabb, szintén Budapest felé a Zsámbéki pihenőhely előtt korábban több személyautó karambolozott. 

A 29-es kilométernél a forgalomkorlátozás megszűnt, de itt is több kilométeres kocsisor alakult ki.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Bicske térségében, a 33-as kilométernél egy kamion foglalja el a leállósávot. Forgalomkorlátozás nincs, de sokan sorolnak be a belső sávba, ami több mint öt kilométeres torlódást okoz.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.