Megszólalt a Momentumból kilépett bajai polgármester + videó

A Célpont munkatársainak nyilatkozott Nyirati Klára.

2023. 12. 11. 10:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Momentum egyre csak csúszik lefelé a támogatottsági listán, ez részben a folyamatos kommunikációs baklövéseknek köszönhető. A párton az se segített, hogy a napokban elvesztette utolsó vidéki polgármesterét is számolt be a Hír TV Célpont című műsora.

Ahogy a Magyar Nemzet is megírta, fegyelmi eljárás indult Baja momentumos polgármestere, Nyirati Klára ellen, miután egy nyilvános rendezvényen kritizálta a párt EP-képviselőjét, Donáth Annát, amiért nekiment a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének.

A Momentum EP-képviselője hónapok óta támadja Gyurcsány Ferencet, és kijelentette, nem hajlandó többet az orrát befogva egy listán szerepelni a DK elnökével. Donáth Anna szerint a DK elnöke nemcsak hiteltelen, de mérgező módon az ellenzéket is uralja.

Nyirati Klára, aki azóta kilépett a pártból, igyekszik elzárkózni a válaszadástól, de a Célpont munkatársainak sikerült megszólaltatniuk. A politikus szerint nincs a Momentumban kommunikációs válság. A párttal megszakadt kapcsolatát pedig azzal magyarázta, hogy

már nem ért egyet a Momentum irányvonalával, mert ő ellenzéki politikusként az ellenzéki összefogásban hisz.

Donáth Annával pedig azóta nem beszélt a történtekről.

 

Borítókép: Donáth Anna (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.