Helyreállt az online vásárlás a MÁV-nál

Akadozott a jegyváltás az elektronikus felületeken.

Forrás: MTI2023. 12. 08. 8:38
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Simple Pay fizetési szolgáltatás átmenetileg nem érhető el, így az online értékesítési csatornákon, azaz a MÁV-applikáción és az Elvirán fennakadások tapasztalhatók a jegyvásárlásban – közölte péntek reggel a vasúttársaság honlapján a Mávinform. A közlemény szerint dolgoznak a hiba kijavításán.

Azt javasolták, hogy ha valaki későbbi utazáshoz váltana jegyet, halassza későbbre az online vásárlást, vagy automatánál, illetve pénztárnál vegye meg a jegyét. A vonatok fedélzetén a hibára hivatkozva

pótdíj nélkül váltható menetjegy.

A MÁV később közölte, hogy a bank szakemberei megszüntették a fennakadást okozó hibát, így a bankkártyás fizetés ismét működik az Elvirában és a MÁV-applikációban intézett jegyváltásoknál.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.