Rettenetes balesethez riasztották éjjel a mentőket a ferihegyi repülőtérre vezető úton

Szombat reggeli forgalmi és közlekedési információk.

Forrás: MTI, Útinform, OKF, Rendőrség2023. 12. 02. 9:44
kamionok Záhony Kisvárda Forrás: police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött két személyautó Budapest XVIII. kerületében, a ferihegyi repülőtérre vezető úton, az Igló utcánál. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – tájékoztatta a katasztrófavédelem pénteken késő este az MTI-t. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. A helyszínre kivonultak a mentők is.

Szombaton is több balesetről érkezett hír. Budapest XIX. kerületében, a Hofherr Albert utca és az Ady Endre út kereszteződésében éjjel egy személyautó beton villanyoszlopnak ütközött, és kitörte azt. A járműben senki sem tartózkodott. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki.

Kigyulladt egy személyautó Tiszaújvárosban, a Rákóczi utcában. A jármű utastere és a motorháza égett. A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat.

Kora reggel szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi a 8-as főút Vasvár és Rábahídvég közötti szakaszán, Vasvár közelében. A körmendi hivatásos és a vasvári önkormányzati tűzoltók végezték a műszaki mentést. A baleset következtében hűtőfolyadék és motorolaj is kifolyt az úttestre. A vasvári egység áramtalanította a járművet. Az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom.

Árokba hajtott, és a tetejére borult egy személyautó az 5432-es úton, Zákányszék közelében, a 8. kilométernél. Egy ember beszorult a gépkocsiba. Feszítővágóval kiszabadították, majd kiemelték, és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző szegedi és ruzsai hivatásos tűzoltók. Az érintett útszakaszon félpályás korlátozást vezettek be.

A reggeli órákban villamossínekre hajtott, ahol fennakadt, és akadályozta a forgalmat egy személyautó Budapest IX. kerületében, az Ecseri úton. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották.

Az Útinform tájékoztatása szerint az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya irányába a 6-os főúti csomópontnál a rézsűt javítják. A 13-as kilométernél a terelőbójákat rögzítik a burkolathoz, emiatt a korábbi két sáv helyett csak egy sávon haladhat a forgalom. Torlódás alakult ki.

Nyíregyházán, a 4-es főúton, a Kert utca és a Szent István utca kereszteződésénél két személyautó karambolozott. A Császárszállás felé tartó oldalon a belső sávot lezárták.

A magyar–ukrán határszakaszon, a 4-es főúton Záhony határállomás előtt az erős tranzitforgalom miatt

húsz kilométert meghaladó a kilépő kamionsor.

Emiatt a forgalmat kijelölt terelőútra irányítják. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság péntek este tudatta, hogy a megnövekedett tranzitforgalom miatt Kisvárdánál kell terelésre számítani. A főúton várakozó teherautókat a 4-es számú főútról a 4145-ös útra terelik. A kamionok a főútra szakaszosan, rendőri irányítás mellett, Tiszabezdédnél térhetnek vissza.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.