Hidvéghi Balázs: Magyarországnak át kell vennie Brüsszel politikai irányítását + videó

Petri Sarvamaa finn EP-képviselő levélben kéri az Európai Parlament elnökét, hogy indítsanak egy újabb jogállamisági eljárást Magyarország ellen.

2024. 01. 09. 12:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brüsszelben változásra van szükség, ezért idén júniusban át kell vennie Magyarországnak Brüsszel politikai irányítását – mondta a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője Facebook-videójában. Hidvéghi Balázs arról beszélt, hogy a Soros-hálózat emberei folytatják a Magyarország elleni alattomos támadásukat, ugyanis Petri Sarvamaa finn EP-képviselő levélben kéri az Európai Parlament elnökét, hogy indítsanak egy újabb jogállamisági eljárást Magyarország ellen és függesszék fel az ország szavazati jogát. 

Mindezt úgy, hogy tízmilliárd eurónyi uniós forrás felszabadításával az Európai Bizottság már decemberben írásba is adta, hogy a magyar jogállam megfelelően működik

– hívta fel rá a figyelmet a politikus. Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott, az Európai Parlamentben viszont folytatódik a politikai rágalomhadjárat az ország ellen, és ez addig nem is fog változni, amíg az uniós intézmények tele vannak az ilyen Sarvamaa-féle alakokkal. Ezért idén júniusban át kell vennie Magyarországnak Brüsszel politikai irányítását, Brüsszelben változásra van szükség – jelentette ki az EP-képviselő.

Borítókép: Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője (Fotó: Didier Bauveraert)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.