Kiskorú rokonát molesztálta a baranyai férfi, tíz évig melegedhet a fegyházban

Két unokahúgával erőszakoskodott.

Forrás: MTI2024. 01. 18. 17:43
Fotó: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szexuális erőszak miatt jogerősen tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta a Pécsi Ítélőtábla azt a baranyai férfit, aki többször is molesztálta kiskorú unokahúgát 2019 nyarán – közölte a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség.

A nevelőszüleivel együtt élő baranyai férfi családjához 2019 júniusában érkezett látogatóba két kiskorú unokahúga, akik közös szobában aludtak vele. Az éjszaka részegen hazatérő férfi a telefonján a még ébren lévő idősebbik gyereknek 

pornográf videófelvételeket mutatott, majd a kislányt szexuálisan molesztálni kezdte.

Egy hónappal később – egy újabb látogatás alkalmával – a férfi ismét későn ért haza, és az idősebb unokahúgával a fürdőszobában újra szexuális indíttatással erőszakoskodott.

A védelem felmentés iránti fellebbezése folytán eljáró Pécsi Ítélőtábla határozatával helybenhagyta a Pécsi Törvényszék tavaly áprilisban, első fokon meghozott ítéletét, amely a vádlottat szexuális erőszak miatt tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.