Lopják a benzint egy budapesti lakótelepen

A tolvajok több autónak kifúrták a tankját, majd leszívták belőlük az üzemanyagot.

Forrás: Metropol2024. 01. 30. 11:42
Benzinár illusztráció. 20220527 Budapest Fotó Bach Máté Magyar Nemzet Fotó: BACHPEKARYMATE
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Metropol információi szerint ismét benzintolvajok garázdálkodnak a József Attila lakótelepen, ami már több autósnak komoly problémákat okozott. Az egyik áldozat elmondása szerint csupán egy estére hagyta ott az autót az utcán, ám amikor visszatért, már az utolsó csepp benzint is ellopták belőle.

A József Attila lakótelepen, a Távíró úton, a kis erdős területnél állt meg a párom a céges autójával csütörtökön. Aztán amikor pénteken ment a kocsihoz, mert használni szerette volna, akkor kiderült, hogy kifúrták az autó üzemanyagtartályát és ellopták a benzint. Megtettük a feljelentést. Vigyázzon mindenki!

– írta egy lakó egy helyi közösségi csoportban. Mellettük még jó néhány autós kifejezte nemtetszését a benzintolvajok miatt.

Hát én eltörném a kezüket, ha látnám, hogy mit csinálnak a kocsimmal! Korábban velem is előfordult, hogy mentem volna dolgozni, és nem indult az autó, majd kiderült, hogy az összes benzint eltüntették belőle! Az hagyján, hogy nem tudtam beérni a munkahelyemre, de még anyagi kárt is okoztak, ami miatt vihettem szervizbe az autómat. Azóta próbálok olyan helyen megállni, ahol van köztéri kamera, de attól tartok, az se életbiztosítás, hiszen olyan rossz felvételeket csinál az az eszköz, hogy képtelenség megfogni ezeket a tolvajokat

– idézett egy másik hozzászólót a Metropol. A lap megkereste a BRFK-t, ahol elmondták: január 26-án érkezett feljelentés, amelynek alapján a kerületi rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.