A bicskei pedofil homoszexualitásáról hallgat a baloldal

Azért kapott súlyosabb büntetést a fajtalankodó igazgató, mert időközben a kormány szigorított a gyermekvédelmi törvényen.

2024. 02. 09. 21:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A köztársasági elnök vitatható kegyelmezése kapcsán csak a kedvezményezett, K. Endre, a bicskei gyerekotthon korábbi igazgatóhelyetteséről beszél a baloldal, azonban valamilyen ok miatt a tényleges pedofil büncselekményt elkövető, börtönbüntetését töltő igazgatóról egy szót sem ejt. Az éves melegfelvonulásokon az első sorban menetelő baloldal narratívájába ugyanis nehezen fér bele, hogy a bicskei rém nem csak pedofil, hanem homoszexuális is, saját neméhez, pontosabban kisfiúkhoz vonzódik.  V. János huszonhat éven keresztül volt a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola igazgatója, az a 2019-ben jogerősen nyolc év fegyházbüntetésre ítélt férfi, aki rendszeresen szexuális kapcsolatot létesített a rábízott kiskorú és fiatalkorú fiúkkal.  A Győri Ítélőtábla másodfokú döntésével a folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és annak kísérlete bűntettet folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés és annak kísérlete bűntettre változtatta, egyebekben helybenhagyta az első fokon eljáró Székesfehérvári Törvényszék 2018-ban hozott határozatát.

A vádirat szerint V. János éveken át végzett szexuális cselekményeket a felügyelete alatt álló kiskorúakkal.

 Két fiatal fiú ezek kezdetekor még nem múlt el 12 éves, három kamaszfiú sértettel 14 éves kora előtt lépett szexuális kapcsolatba. 

Ezenfelül a férfi több, 18 év alatti fiúval szemben is súlyosan szeméremsértő magatartást tanúsított, egyikükkel rendszeresen szexuális cselekményt végzett. 

Mint a bírói ítélőtanács elnöke indoklásában elmondta, 

a minősítést azért kellett megváltoztatni két esetben, mert az elkövetés óta szigorodott a büntető törvénykönyv szabályozása,

a Székesfehérvári Törvényszék azonban nem az arra az időszakra hatályos törvényi szabályozást alkalmazta. 

 

Borítókép: A homoszexuális parádén használatos megafonnal az oldalán áll egy rendező az OKA tüntetésén a Belügyminisztérium épülete előtt 2024. február 9-én (Forrás: PRESSiO Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.