Baleset történt az M0-son

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

2024. 02. 20. 8:39
null
Hegyeshalom, 2018. január 6. Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felborult egy személygépkocsi a 25-ös főúton Ózd és Sajópüspöki között – tájékoztat az Útinform. A 75-ös km-nél teljes útzár mellett vizsgálják a baleset körülményeit. Bánszállás felé lehet kerülni.

Az M0-s autóút északi szektorában, a 11-es főúti csomópont irányába az M2-es autóút csomópontnál baleset történt. A 72-es km-nél a külső sávot lezárták. 

Megélénkült a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Lelassult a forgalom a főváros irányába
– az M2-es autóúton Dunakeszi térségében,
– az M1–M7-es közös bevezető szakaszán az Egér úttól,
– a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól,
– a 11-es főúton Szentendrétől,
– a 31-es főúton Maglódtól,
– az 51-es és az 510-es főúton Dunaharasztitól,
– valamint a Csepel-sziget útjain.

Az M30-as autópályán, a 33-as jelű Miskolc-észak és a 40-es jelű Szikszó csomópont között garanciális javítási munkát végeznek. A két csomópont között az autópályát mindkét irányban lezárták, ezen autópálya-szakasz előreláthatólag több hónapig zárva lesz, a kerülőutat táblákkal jelzik, vezessenek körültekintően!

Áradások miatt országszerte több utat is lezártak:
– Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében a Tisza áradása miatt nem járható az ároktői komphoz vezető út. Valamint a Sajó áradása miatt lezárták a Kesznyéten és Sajóörös közötti összekötő út a 4-es és a 7-es km között.

– Nógrád vármegyében az Ipoly áradása miatt az Őrhalomról az országhatárhoz vezető út, illetve a Drégelypalánk és az országhatár közötti út is le van zárva.
– Csongrád-Csanád vármegyében a Tisza magas vízállása miatt a Csongrád és Csépa közötti pontonhíd nem üzemel.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.