Bite Zsolttól nem akarta megvédeni a gyerekeket a baloldal

Nem emelték fel a hangjukat, egyetlen szót sem szóltak azok a péntekre tüntetést szervező influenszerek, illetve baloldali politikusok, amikor kitört a saját diákjával homoszexuális kapcsolatba került Bite Zsolt botránya. Pedig a számos gusztustalan videót közzétevő férfi ügyében jelenleg is súlyos bűncselekmény miatt zajlik rendőrségi nyomozás.

2024. 02. 15. 17:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra is folyamatban van az a gyermekpornográfia gyanújával zajló eljárás, amit a hírhedtté vált pedagógiai asszisztens, Bite Zsolt ügyében indított a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) – értesült a Magyar Nemzet. Az eljárásnak ugyan egyelőre nincs gyanúsítottja, ám néhány hónappal ezelőtt házkutatást tartott a rendőrség az állítása szerint 15 éves diákjával szexuális kapcsolatot létesítő negyvenéves LMBTQ-aktivista férfi otthonában, ahonnan különböző adathordozókat, telefont és számítógépet vittek el.

 

„Éltük a magánéletünket”

Ismert, a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskolában dolgozó férfi a viszonyról és több botrányos dologról a közösségi médiába feltöltött videóin számolt be. A pedagógiai asszisztenst azóta felfüggesztették a munkahelyén. Az ügyben Tényi István is feljelentést tett.

Tényi indokolásában kitért rá, hogy a pedagógiai asszisztens 2018-ban, a Budapest Pride egyik rendezvényén számolt be arról, hogy ő hogyan intézi a rábízott gyermekek szexuális nevelését. 

Bite egyebek közt elmondta: „volt egy dolgunk, amit meg kellett csinálni, és amellett éltük a magánéletünket”.

A férfi 2018-ban a nyilvánosan fellelhető információk szerint éppen a VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógiai asszisztense volt. Az iskola honlapja és akkori saját bevallása szerint 5–7. évfolyamosoknak tartott médiaszakkört. A négy és fél évvel ezelőtti rendezvényen egy általa tartott kapolcsi nyári médiatáborról a következőket mondta: 

„nem korlátoztam a szexuális szabadságukat. […] Esténként… vagyis nappal forgattunk, megvágtuk az anyagot, majd a nap hátralévő részében... khhmm... azt csináltunk, amit akartunk” – állt a feljelentésben, amely arra is kitért, hogy a pedagógiai asszisztens rendszeresen többes szám első személyben beszélt a szexualitás kapcsán magáról és a rábízott gyermekekről: „forgattunk”, „csináltunk”, „akartunk”, „éltük a magánéletünket”.

 

Bite ügyében nem lázadoztak az influenszerek

Bite Zsolt egyébként videóiban azt is kijelentette, hogy aki megpróbálja bármelyik hatóságnál feljelenteni, nem fog sikerülni, ugyanis őt olyan neves szervezetek védik, mint a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság vagy éppen a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete.

Ezek után persze semmi meglepő nincs abban, hogy a Bite-botrány kirobbanása után a most pedofíliát kiáltó, K. Endre kegyelmi ügye miatt péntekre tüntetést szervező influenszerek többsége és a baloldali politikusok hallgattak.

 

Borítókép: A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.