Megszólalt a kormány: A migránsok nem szerencsétlen sorsú emberek, hanem terroristák

A határainkat ostromló migránsok nem szerencsétlen sorsú emberek, hanem terroristák. Erőszakkal rontottak a határőreinkre. Ezt Európában mindenkinek tudnia kell. A kormány azért jelentet meg online hirdetéseket más országokban, mert minden eszközzel szeretné felhívni a figyelmet a déli határainknak kialakult helyzetre – írja közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Forrás: MTI2024. 02. 29. 13:42
HZ1_9616
202200727 magyar szerb hatar migransok havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csak tavaly 173 ezer bevándorló próbált bejutni Magyarországra. A migránsoknak egyre több alkalommal van fegyverük, és egyre több alkalommal támadnak a határt védő rendőrökre. Az említett videók erről szóló felvételeket is bemutatnak.

A videókkal a brüsszeli döntéshozók figyelmét is fel akarjuk hívni arra, hogy miközben Magyarország kettőzött erővel védi a határt, semmiféle pénzügyi támogatást nem kapott az uniós határokat is védő kerítésre.

A véglegesítés alatt lévő uniós migrációs csomag csak súlyosbítja a helyzetet. Életbe léptetné a migránsok kötelező elosztását, és felülírná a Magyarországon érvényben lévő szigorú menekültügyi eljárásokat.

A kormány ezután is minden eszközzel fel fogja hívni a figyelmet arra, hogy mielőbbi változásra van szükség az uniós migrációs politikában.

A kormány ezeket a videókat fordította le angol nyelvre: 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.