Orbán Balázs: Nem fogjuk engedni, hogy kitiltsák Tucker Carlsont Európából

„Kár a gőzért!” – írta a miniszterelnök politikai igazgatója.

2024. 02. 07. 20:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sajtószabadságért oly gyakran aggódó liberális politikusok kitiltanák Tucker Carlson amerikai újságírót Európából, mert olyannal készített interjút, akivel szerintük nem kellett volna: Vlagyimir Putyinnal. Az orosz elnökkel lefolytatott beszélgetés hírére egyébként az amerikai iPhone-használók tömegével kezdték letölteni az X (korábban Twitter) applikációt, ugyanis várhatóan ezen a platformon lesz megtekinthető a beszélgetés, Tucker Carlson ugyanis itt közli műsorait, amióta a Fox News-tól távozott.

A kitiltással kapcsolatos hírre gyorsan reagált a magyar kormány is. „Kár a gőzért, nem fogjuk hagyni, hogy megtörténjen” – írta X-oldalán Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója. 

Emlékezetes, Tucker Carlson többször járt Magyarországon is, forgatott filmet a déli határt védő kerítésről, de készített interjút Orbán Viktor miniszterelnökkel is, amelyet rengetegen néztek meg az X-en. 

Borítókép: Orbán Balázs mint nindzsa (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.