Súlyos baleset történt egy zuglói templomnál

A Rózsafüzér királynéja templomot takarító alpinista súlyos sérüléseket szenvedett.

Forrás: Metropol2024. 02. 01. 17:57
null
Budapest, 2017. szeptember 9. Rendõrök 2017. szeptember 9-én este egy XXIII. kerületi, Újtelep utcai társasház elõtt, ahol elõzetes szóváltást követõen az 55 éves K. Imréné késsel hastájékon szúrta 58 éves férjét. A mentõszolgálat gyors beavatkozása ellenére a férfi meghalt. A nõt a rendõrök a helyszínen elfogták. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három rendőrautó, két tűzoltóautó és egy mentő érkezett szirénázva a zuglói Cházár András utcai templomhoz, ahol munkálatok közben, vélhetően az ablak tisztításakor lezuhant egy ipari alpinista.

A szakember a Rózsafüzér királynéja templom Cházár utcai bejárata fölött dolgozott, balesete következtében pedig az épület kerítéssel elválasztott kertjébe esett. Mozdulatlanul feküdt, amikor megérkezett a segítség.

A kertbe zuhant alpinista (Fotó: MK)

A Metropol információi szerint nyolc tűzoltó állta körül a fekvő, de életben lévő áldozatot, miközben a mentősök próbálták stabilizálni az állapotát.

A helyszínt paravánnal vették körbe, hogy a járókelők ne legyenek szemtanúi a drámai pillanatoknak. A szakemberek áldozatos munkájának köszönhetően a férfi szállítható állapotba került, mentő vitte kórházba.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.