Ungár Péter minden segítséget megadna Lázár Jánosnak

Az LMP-s politikus nem hagyta szó nélkül Lázár János kifakadását.

Forrás: Facebook2024. 02. 29. 14:05
UNGÁR Péter
Budapest, 2021. március 1. Ungár Péter, az LMP képviselõje felszólal napirend elõtt az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. március 1-jén. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ungár Péter sem tudott szó nélkül elmenni Lázár János csütörtöki nagy port kavart sajtótájékoztatója mellett, amelyről a Magyar Nemzet is beszámolt. Közösségi oldalán úgy fogalmaz: „Lázár János egy sajtótájékoztatóján a bicskei gyerekotthon pedofil exigazgatójáról azt mondta, hogy súlyos társadalmi kérdéseket fog az felvetni, hogy „úgy nevezték ki 2010 előtt, hogy pontosan tudták, homoszexuális”” – fogalmaz.

Az LMP társelnök-frakcióvezetője hozzáfűzte, a bicskei gyerekotthon korábbi igazgatójával nem az volt a probléma, hogy homoszexuális, hanem az, hogy pedofilbűnöző. A pedofília egy megbocsáthatatlan bűntett, akkor is, ha kiskorú fiúk, és akkor is, ha kiskorú lányok ellen követik el. 

Ugyanakkor minden segítséget meg kell adni Lázár Jánosnak, hogy meg tudja különböztetni a homoszexualitást a pedofíliától, ugyanis az előbbi kategóriába sokan tartoznak a politikai közösségéből, az utóbbiba pedig remélhetőleg senki

– szögezte a bejegyzésében az LMP politikusa. 

Borítókép: Ungár Péter (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.