A Fidesz frakcióvezetője is megszólalt Szentkirályi Alexandra jelöltségével kapcsolatban

Vissza kell helyezni Budapestet méltó helyére a politikus szerint.

2024. 03. 14. 21:19
Szentkirályi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy gondolja Wintermantel Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője, hogy Szentkirályi Alexandra személyében a kormánypártok tökéletes jelöltet találtak a főpolgármesteri székre. A politikus erről csütörtök este beszélt a Napi aktuálisban.

Wintermantel Zsolt szerint Szentkirályi Alexandra nagyon felkészül, ambiciózus, talpraesett személyiség, és komoly elképzelései vannak, jól szervezi a munkát, tökéletesen alkalmas a város irányítására. 

Vissza kell helyezni Budapestet a méltó helyére, nem lehet egy ilyen pártpolitikai adok-kapok helyszíne, nem lehet az éppen aktuális főpolgármesternek a politikai játszótere. Karácsony Gergely nem azért akart Zugló polgármestere lenni, hogy az ott élőkért tegyen, hanem onnan akart főpolgármester lenni, majd a pozícióját nem azért foglalta el, hogy a városért, a budapestiekért dolgozzon, hanem hogy onnan legyen miniszterelnök

– mutatott rá. A frakcióvezető úgy fogalmazott: Budapest ebben az értelemben is többet érdemel, egy olyan vezetőt, akinek a célja az, hogy valóban a várossal foglalkozzon. 

Borítókép: Szentkirály Alexandra főpolgármester-jelölt (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.