A saját apja sírjában rejtette el a drogot + videó

A férfi anyjával közösen terjesztette a kábítószert.

2024. 03. 12. 8:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogták és őrizetbe vették azt a 37 éves férfit és 60 éves édesanyját, akik a gyanú szerint az elhunyt apa sírhelyét használták drogdepónak – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI). A gyanú szerint a család Hevesben és Borsodban terjesztett kábítószert.

Forrás: Police.hu

A rendőrség felidézte, a nyomozók miskolci egysége még tavaly ősszel kezdett nyomozásba egy bélapátfalvai férfival kapcsolatban, miután fülest kaptak arról, hogy a 37 éves férfi rendszeresen nagy tételben vásárol speedet és ecstasyt, amiket aztán Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyékben értékesít. Az eljárás során egyre több bizonyítékot gyűjtöttek össze anya és fia ellen, azonban a fordulópontot március 10-e hozta el számukra:

 a férfi a rendőrök szeme láttára adott el speedet két kuncsaftjának, az édesanyja pedig mindeközben – férje sírhelyét felkeresve – a temetőben rejtette el az aznap megvásárolt drog nagy részét.

A síremlék koszorúkkal és fenyőágakkal letakart földje alól három kábítószerrel teli műanyagdoboz került elő. Az étrendkiegészítős flakonokban összesen csaknem egy kilogramm fehér por volt, illetve mintegy háromszáz, korona mintájú, rózsaszín tabletta, valamint több száz simítózáras tasak. A tájékoztatás szerint a por amfetamin, míg a tabletta ecstasy volt, de a részletes szakértői vizsgálatok még zajlanak.

A férfi letartóztatását a rendőrség kezdeményezte, míg anyja és két vásárlója szabadlábon védekezhet.

Borítókép: Saját apja sírhelyén rejtette el a drogot egy férfi, a nyomozók elkapták (Forrás Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.