Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Hatalmas karambolt okozott egy autós az M7-esen

Videó készült az esetről.

2024. 03. 25. 14:23
Hollád, 2020. október 22. Az új M76-os autóút M7-es autópálya holládi csomópont - Balatonszentgyörgy közötti szakasza Balatonszentgyörgy közelében 2020. október 22-én az átadásakor. MTI/Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem mindennapi videót tett közzé a Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő (MKIF) Zrt. A felvételen jól látható, ahogy szinte már az álló sorhoz egy autó érkezik nagy sebességgel az M7-es autópályán.

A mozgásából úgy tűnik, hogy a sofőr fékez, de

mintha nem tudná eldönteni, hogy a korábban elvesztett féktávot melyik sávban pótolja.

A sofőr először a külső sáv felé vette az irányt, majd visszakormányozta a belső sáv felé az autót. Hogy elkerülje a balesetet, elrántotta a kormányt ismét a külső sáv felé, de így is elkapta a belső sávban haladó autó hátulját, amit előbb a belső, majd a külső szalagkorlát felé lökött, ő maga pedig a belsőnek ütközött – írja az Origó.

Borítókép: Az M7-es autópálya (Fotó: MTI/Varga György)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.