Baleset történt az M7-esen, tíz kilométeres a dugó az M1-esen

Az M3-ason és az M5-ösön is torlódás alakult ki.

2024. 04. 30. 14:30
Fotó: MTI/Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a lébényi szakaszon súlyos baleset történt. Egy kamion és két kisteherautó ütközött – közölte a katasztrófavédelem.

A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, és áramtalanították a kamiont.

Az Útinform tájékoztatása szerint a 148-as kilométernél egy sávon megindult a forgalom, de

a torlódás csaknem tíz kilométeres.

Aki teheti, a 160-as jelű Mosonmagyaróvár csomópontban letérve, az 1-es főúton kerülhet.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Bag térségében baleset történt. A 40-es kilométernél forgalomkorlátozásra, és ebből fakadóan öt kilométeres torlódásra kell készülni.

Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Érdnél, a 17-es kilométernél egy balesetet szenvedett kamion lóg be a külső sávba, lassítva ezzel a forgalmat.

A 7-es főúton, Szabadbattyán térségében egy személyautó motorossal ütközött össze. A 80-as kilométer közelében csak a fél útpálya járható.

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében, a 68-as és a 74-es kilométer között új terelést építenek ki. A munkavégzés mellett csak a leállósáv járható, szakaszosan hat kilométeres a torlódás.

A magyar–szlovén határszakaszon, Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat utat (7458-as jelű út) a szlovén határátkelőnél lezárták, a határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.