Keményen kiosztották Magyar Pétert, ezért tartják baloldali politikusnak

„Péter! Annyi történt, hogy hazataláltál, Te lettél az új balos projekt!”

2024. 04. 04. 18:26
null
Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kommentben tettem helyre Magyar Pétert, aki kiakadt hogy baloldali politikusnak tartjuk...” – írta közösségi oldalán Deák Dániel. A politikai elemző ezt írta Magyar Péternek: 

az MSZP volt minisztere az ügyvéded, a liberális Nagy Ervin a rendezvényed főszónoka, a baloldali Hann Endrével csinálod a kutatásokat, a dollármédia sztárol, és még hosszasan sorolhatnám. Ízig-vérig baloldali politikus lettél, amit nem is csodálok, hiszen ahogy bevallottad, már 10 évesen az SZDSZ-es Demszky Gáborért rajongtál.

„Péter! Annyi történt, hogy hazataláltál, Te lettél az új balos projekt! Az agresszivitásoddal pedig hozod Márki-Zay szintjét, de ő legalább nem bántalmazta a feleségét, mint ahogy Te Juditot..”. – tette hozzá Deák Dániel. 

A megafonos véleményvezér egyébként ez alatt a mém alatt tette helyre Magyar Pétert: 

Borítókép: Magyar Péter. (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.