Lezárások lesznek az M0-son, az M1-esen és az M7-esen

Helyzetjelentés az utakról hétfő reggel.

2024. 04. 15. 7:09
Traffic before the Easter holidays - Northern Germany

Több kilométeres forgalmi dugó alakult ki az A7-es autópályán Hamburg és Flensburg között. A húsvét előtti északi forgalom hagyományosan hosszú várakozási időhöz vezet az autópályákon.
Fotó: AFP/DPA/Axel Heimken
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Árokba hajtott egy személygépkocsi a 3-as főúton, Miskolc határában a zsolcai körforgalomnál. A 189-es kilométernél, Szikszó felé a külső sávot lezárták – közölte az Útinform.

 

Lezárások, munkavégzések

Burkolatjelfestés miatt 9 és 15 óra között kedden sávzárás lesz az M1–M7-es autópálya közös szakaszán Budaörsnél és szerdán az M0-s autóúton Törökbálintnál – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A közlekedőknek a munkálatok idején hosszabb menetidővel kell számolniuk. A tájékoztatás szerint a munkálatok miatt kedden az M1–M7-es autópálya közös szakaszán, a Győr felé vezető oldalon csak egy sávon haladhat a forgalom.

Április 17-én, szerdán az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán Törökbálint és Érd térségében is csak egy sávon haladhat majd a forgalom.

Az M3-as autópályán, a főváros közelében, a 10-es és a 14-es kilométer között aszfaltoznak. A Vásárosnamény felé haladók a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján haladhatnak. A városközpont felé haladók a külső és a leállósávot használhatják.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a hárosi Nagy-Duna-hídon, a 17-es és a 14-es kilométerszelvények között dilatáció-karbantartás miatt a külső és gyorsító sávot lezárták.

A torlódás meghaladta a hat kilométert.

Az ellenkező oldalon, az M5-ös autópálya felé, a 6-os főúti csomópontnál pedig rézsűjavítás miatt a 12-es és a 14-es kilométer között csak két sáv járható.

 

Nagy a forgalom Budapest környékén

Sokan haladnak hétfőn reggel

  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • a 31-es főúton Maglódtól, valamint Sülysáp és Mende között,
  • az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába, valamint
  • a Csepel-sziget útjain.
  • Az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé is

erős a forgalom.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: AFP/DPA/Axel Heimken)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.