Megvan a kormánypártok polgármesterjelöltje Dunaújvárosban

Egy helyi egyesülettel közösen indítanak jelöltet a kormánypártok.

2024. 04. 03. 10:00
Magyar András, a Fidesz–KDNP dunaújvárosi jelöltje Fotó: Dunaújvárosi Hírlap
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közös polgármesterjelöltet állít a június 9-i önkormányzati választásokra Dunaújvárosban a Fidesz–KDNP és a Jövő Új Városáért Egyesület (JUVE), mégpedig Magyar András személyében – írta meg a Dunaújvárosi Hírportál. A portál jelezte, hogy Magyar András a közéletben is ismert, a városért tenni akaró lokálpatrióta, aki jelenleg a DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola igazgatója. Igen markáns, határozott és céltudatos gondolatokat fogalmazott meg arról, hogy miért is van szükség új vezetésre a városban.

– Dunaújváros most olyan emberek fogságába esett, akik néhány évvel ezelőtt még a Dunába kívánták egymást, és saját egzisztenciájukat tartják szem előtt. Rossz irányba tart a város – mondta a polgármesterjelölt, és ennek már 2022-ben is hangot adott. Megkereste őt a JUVE, hogy a városról, a településfejlesztésről beszélgessenek, és hamar megtalálták a közös irányt. Ezután érkezett a felkérés a polgármesteri jelöltségre a Fidesz–KDNP-től.

Azokat a jobb- és baloldali patriótákat hívom most szövetségbe, akik szintén tenni akarnak a városért. Tegyünk rendet a városban, tegyük sikeressé Dunaújvárost

– hangsúlyozta a jelölt.

Borítókép: Magyar András, a Fidesz–KDNP jelöltje (Fotó: Dunaújvárosi Hírlap)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.