Négyezer forint lett volna az ebéd, kár, hogy a végén nyolcvannégyezret kértek el érte a tésztázóban

Végül megoldották.

Forrás: Metropol2024. 04. 12. 11:38
Food,As,Good,As,The,Restaurant,Makes,It.,Shot,Of,ebéd,tészta,étterem,étel
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négyezer forint helyett nyolcvannégyezer forintért ebédelt meg kedvenc éttermében Balázs, de a tévedés csak az esti záráskor derült ki – írja a Metropol.

Mindez úgy történhetett meg, hogy senki nem vette észre, hogy bankkártyaterminálba véletlenül nyolcvannégyezer forintot írtak be. Az étterem tulajdonosa, Péter eszeveszett hajszába kezdett, hogy megtalálja pórul járt vendégét, akit egy hatalmas adag ebédre is meghívott, ám a keresés nem vezetett eredményre. Másnap reggel azonnal a könyvelőjéhez ment, hogy visszautalják Balázsnak a kártyájáról tévesen leemelt összeget.

Végül Balázs a Ripost cikkét olvasva ismert magára és kereste meg a becsületes vendéglátóst, megmutatta neki a Szép-kártya applikációján keresztül a tranzakciót. A férfi eddig is rajongója volt Péter tésztázójának, de most még jobb szájízzel fog betérni az étterembe – írja a portál

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.