Repülőrajttal indult a Fidesz a június kilencedikei választások előtt

Óriási a lendület.

Forrás: Facebook2024. 04. 21. 16:27
DEUTSCH Tamás
Budapest, 2024. április 19. Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti listavezetõje beszédet mond a Fidesz-KDNP európai választási kampányindító rendezvényén a Millenárison 2024. április 19-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Deutsch Tamás a Fidesz közösségi oldalára feltöltött videóban adta hírül, hogy a Fidesz minden fronton csont nélkül, elsőként söpörte be a választásokon való induláshoz szükséges ajánlásokat: – Az ország minden pontján valamennyi képviselőjelöltünk alig néhány óra alatt összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat. Valamennyi önkormányzati képviselőjelöltünk, polgármester-jelöltünk, valamennyi vármegyei listánk, főpolgármester-jelöltünk, illetve az európai parlamenti listánk az induláshoz szükséges támogató ajánlásokat megkapta – mondta a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője a videóban.

A 2024-es európai parlamenti választás minden idők legnagyobb tétű választása lesz. Az egyik oldalon ott vannak Brüsszel alázatos szolgái, a magyar dollárbaloldal, Gyurcsány, Magyar Péter, Karácsony Gergely, Dobrev Klára, Donáth Anna, Gyöngyösi Márton, akik Brüsszel minden kívánságát, minden elképzelését gondolkodás nélkül támogatták a magunk mögött hagyott években.

– Támogatták Brüsszel háborúpárti álláspontját, támogatták az illegális migrációt, támogatták Brüsszel genderideológiai őrületét. És itt vagyunk mi, a polgári-nemzeti kereszténydemokrata politikai tábor, a Fidesz–KDNP, akik békepárti álláspontot képviseljük, hogy meg kell állítani az illegális migrációt, és akik szembeszállunk a genderideológiai őrülettel

– mutatott rá Deutsch Tamás.

A teljes videó a cikk végén megtekinthető:

 

Borítókép: Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti listavezetője beszédet mond a pártszövetség európai választási kampányindító rendezvényén a Millenárison 2024. április 19-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.