Élő közvetítés
Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

„Annyi szeretetet kapunk Magyar Pétertől, hogy ennyivel az ember már nem is tud mit kezdeni”

Menczer Tamás szerint utoljára ennyi szeretetet Vadai Ágnestől kapott.

2024. 05. 17. 14:49
Debrecen, 2024. május 5.
L. Ritók Nóra, a berettyóújfalui Igaz Gyöngy Alapítvány elnöke a felajánlott adományt köszöni meg, mellette, Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetõje, a párt alelnöke a debreceni Református Nagytemplom elõtt tartott anyák napi nagygyûlésen 2024. május 5-én.
MTI/Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menczer Tamás bemutatta, hogy mit jelent az, amikor Magyar Péter a szeretetről beszél. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videóban elmondta, hogy közte és a baloldal új messiása között nincs intenzív kommunikáció, annyi a helyzet csupán, hogy Magyar Péter egy „kényszeres kommentelő”, ő pedig időnként reagál.

Magyar Péter azt mondta, hogy aki rá szavaz, az a szeretetre szavaz és az árkok betemetésére – idézte fel Menczer Tamás.

Hát annyi szeretetet kapunk Magyar Pétertől, legutóbb én Vadai Ágnestől kaptam ennyi szeretetet. Ennyi szeretettel az ember nem is tud már mit kezdeni

– mondta ironikusan a kommunikációs igazgató. Példaként említette Magyar Péter azon szeretetteljes pillanatát, mikor egy platóról ordibált a templomból kifelé sétáló emberekkel, hogy szégyelljék magukat. – Ez a szeretetnek a legcsodálatosabb megnyilvánulása volt – tette hozzá.

Újabban Magyar Péter elkezdett beszélni a család szeretetéről – jelezte Menczer Tamás. Majd rámutatott:

Na igen, ez valóban fontos. Szerintem a volt feleségének is egy kis szeretet jobban esett volna, mint a nadrágszíj meg a diktafon.

– Ez egy ilyen kétszínű, hazudozós, agresszív ember, ez probléma és még nagyobb probléma, hogy háborúpárti és külföldről irányított és finanszírozott – fogalmazott a kommunikációs igazgató. Hozzátette: „pontosan ugyanolyan, mint az összes többi baloldali politikus”.

 

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.