Következő mérkőzések
Horvátország
15:002024. június 19.
Albánia
Németország
18:002024. június 19.
Magyarország

Harcosok klubja: így fogadta Evander Holyfieldet Orbán Viktor + videó

A miniszterelnök anekdotázott is egy kicsit angolul, az ökölvívóbajnok pedig egy tanulságos történetet osztott meg a kormányfővel.

Forrás: Facebook2024. 05. 24. 22:13
ORBÁN Viktor; HOLYFIELD, Evander
Budapest, 2024. május 24. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Evander Holyfield korábbi cirkáló- és nehézsúlyú vitathatatlan világbajnok amerikai ökölvívót (b) a Karmelita kolostorban 2024. május 24-én. Ezen a napon rendezik Budapesten a New School Promotion ökölvívó gáláját. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Orbán Viktor fogadta a New School Promotion ökölvívógáláján vendégeskedő, négyszeres nehézsúlyú ökölvívó-legendát, Evander Holyfieldet Magyarországon.

Az eseményről eddig csak képek kerültek elő a közösségi médiában, ám most a kormányfő egy videót is közzétett a találkozóról. Orbán Viktor a bejegyzésében azt írta: 

Találkozó egy nagy bajnokkal. Evander Holyfield Magyarországon

A felvételen látható, hogy a miniszterelnök anekdotázott is egy kicsit angolul, az ökölvívóbajnok pedig egy tanulságos történetet osztott meg a kormányfővel.

Íme a videó:

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök fogadta Evander Holyfield korábbi cirkáló- és nehézsúlyú vitathatatlan világbajnok amerikai ökölvívót a karmelita kolostorban 2024. május 24-én. Ezen a napon rendezik Budapesten a New School Promotion ökölvívó gáláját (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.