Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Evander Holyfield Orbán Viktor társaságában tűnt fel a budai várnegyedben

Az ökölvívás élő legendája Magyarországon tartózkodik.

Forrás: Facebook, MTI2024. 05. 24. 16:08
ORBÁN Viktor; HOLYFIELD, Evander
Budapest, 2024. május 24. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) fogadja Evander Holyfield korábbi cirkáló- és nehézsúlyú vitathatatlan világbajnok amerikai ökölvívót (j) a Karmelita kolostorban 2024. május 24-én. Ezen a napon rendezik Budapesten a New School Promotion ökölvívó gáláját. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor fogadta a New School Promotion ökölvívógáláján vendégeskedő, négyszeres nehézsúlyú ökölvívólegendát, Evander Holyfieldet. A kormányfő közösségi oldalán közzétett képein az is látszik, hogy Orbán Viktor és Evander Holyfield a karmelita kolostorból is megcsodálta a fővárosi panorámát.

 

Holyfield Magyarországon

Evander Holyfield lesz a sztárvendég a New School Promotion ökölvívógáláján május 24-én, amelyet a Vasas Jégcentrumban rendeznek majd meg. A gála főmérkőzésén Bacskai Balázs karrierje utolsó mérkőzésén a WBO nagyközépsúlyú Európa-bajnoki övét igyekszik megszerezni a dán Kim Poulsen ellen. Bacskai mellett Egedi Renátó és Kis Máté is WBO címért lép ringbe. Előbbi a WBO középsúlyú Európa-bajnoki övét, utóbbi pedig a szervezet nagyközépsúlyú globál címét gyűjtheti be dán, illetve bosnyák ellenféllel szemben.

Az eseményről az ökölvívó legenda a saját közösségi oldalán is közzétett egy videót:

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Evander Holyfield korábbi cirkáló- és nehézsúlyú vitathatatlan világbajnok amerikai ökölvívót a karmelita kolostorban 2024. május 24-én. (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.