Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Magyar Péter ennél kínosabb bakit aligha hozott még össze rövid politikai pályafutása alatt + videó

Fennhangon csapta le saját állítását.

Forrás: Mandiner2024. 05. 11. 16:45
Magyar Péter Fotó: Illyés Tibor/MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Pétert egy korábbi nyilatkozatáról kérdezték, erre letagadta a korábbi szavait, sőt úgy állította be, mintha azt a „propaganda” találta volna ki ​​– írta a Mandiner.

Egy riporter arról kérdezte Magyar Pétert,  szerinte nem ellentmondásos-e, hogy miközben kritizálja a kormányt és a jobboldali üzletembereket, legutóbb mégis Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó egyik cégénél próbált munkát szerezni. Erről a Válasz Online-nak nyilatkozott a portál 2024. április 4-én megjelent podcastjában. 

„Én tárgyaltam akkoriban Mészáros Lőrincnek valamelyik cégével, de nem Mészáros Lőrinccel, ugye én valóban el szerettem volna […] egy piaci cégnél dolgoztam, és el szerettem volna menni egy másik piaci céghez”

 – árulta el Magyar Péter, idézte fel a Mandiner.

Nem ez volt az első eset

Az újdonsült politikus nem először állít valótlanságot. A Mandiner már egy hónapja is jelentős mennyiségű ellentmondásos nyilatkozatot szedett össze, amelyek azt mutatják, hogy Magyar Péter rendszeresen összevissza beszél. Egyszer azt állította például, hogy ő nemzeti, jobboldali érzelmű. 

„Én soha nem leszek a másik oldalon. Ez a családom, ez a kötődésem, ez a szocializációm”

 – szólt a mondat. Egy másik interjúban pedig arról mesélt, hogy ő alapvetően egy liberális ember.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.