Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Menczer Tamás: Magyar Péter a Fideszben egy potyautas volt! + videó

Varga Judit exminiszter időnként elvitte különböző rendezvényekre a volt férjét, ott állt vagy ült a felesége mellett, fogta a felesége szoknyáját.

2024. 05. 26. 18:24
MENCZER Tamás
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Kovács Tamás)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyar Péterrel kapcsolatban még valami az elmúlt napokban észrevehető volt, nevezetesen az, hogy Magyar Péter vért izzadva próbálja azt bizonyítani, hogy „a Fideszben belső körös, fontos ember volt, ott volt a belső körben, közel volt a vezetőkhöz”, és a többi, és a többi – mondta a Kossuth Rádiónak adott interjúban Menczer Tamás.

– Erre mondta Orbán Viktor miniszterelnök, hogy ha Magyar Péter a belső körben volt, akkor ő biztos, hogy abban nincs benne – emlékeztetett rá a riporter, amire a kormánypártok kommunikációs igazgatója így reagált:

– Igen, de tudja, azzal szemben, hogy „Magyar Péter a Fideszben belső körös” volt, mi az igazság? Az, hogy

Magyar Péter a Fideszben egy potyautas volt. A felesége, Varga Judit időnként elvitte különböző rendezvényekre, ott állt vagy ült a felesége mellett, fogta a felesége szoknyáját, olyankor nem volt olyan bátor, mint otthon.

Őszintén szólva, Vargánénak hívtuk, és amikor úgy gondolta, hogy fontos ember közelébe ért, akkor ott sündörgött és dörgölődzött. Ő egy ilyen sündörgő-dörgölődző ember. És még azt is el tudom önnek mondani, ami az abszurd abszurdja, hogy női programokra is elment. Ugye, vannak olyan programok a politikában, amelyeket kifejezetten női politikusoknak szerveznek. És oda is elvitette magát a feleségével. Tehát mondjuk ott volt tíz nő, ő meg ott állt a felesége mellett, és fogta a szoknyáját, ott állt Magyar Péter, illetve Vargáné, és fogta a felesége szoknyáját, tehát egy ilyen emberről van szó – hangsúlyozta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó:MTI)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.