Élő közvetítés
Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Nem jönnek ki jól az egyházzal Magyar Péterék: ismét egy plébánosnak estek neki

A baloldal messiása korábban őrjöngve üvöltözött a templomból távozókkal.

2024. 05. 24. 12:57
Borítókép: Magyar Péter a békés tömegnek őrjöng, plébánosnak esett neki a baloldal messiása. Templom (Forrás: Képernyőfotó/Facebook)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péterék ismét egy plébánosnak estek neki, ezúttal Baján – derül ki a Tisza Párt Facebook-csoportjából. Magyar Péter aktivistája azt írta, a településen – ahol a baloldal messiása épp kampányrendezvényt tartott – többen szerettek volna felállni a templom előtti lépcsőre, de a bajai városi közterület-felügyelet munkatársa megkérte őket, hogy ne maradjanak ott. 

Magyar Péter, aktivista, baja, templom, plébános
Az aktivisták szerint nem mutatna jól, ha az atyát elvezetnék, miközben Magyar Péter beszél, ezt el akarták kerülni. Forrás: Facebook

Mindezt a hozzászóló szerint azért, mert 

Binszki József plébános a szakrális tér megzavaróiként viszonyul a templom előtti téren lévő – bizonyos – rendezvények résztvevőihez.

Az aktivista elárulta: bajai szervezőik tudatták velük, hogy Baján a rendőrség is ezt a teret ajánlja ilyen jellegű rendezvényekre, mert ezt ítélik legbiztonságosabbnak, de többen figyelmeztették, hogy ha tudnak, előre egyeztessenek az atyával, hogy ne legyen gond, mert a kampányesemény megzavarása bűncselekmény, hivatalból el kell járni ellene, 

de hogy mutatna, ha az atyát elvezetnék, miközben Magyar Péter beszél. Ezt el akarták kerülni mindenképpen.

Az aktivista szerint a plébános a rendezvény előtt a hangosítás felszerelését is próbálta akadályozni. „A plébánosnak üzenem: Nincs nagyobb dögvész egy államban, mint a vallási buzgalom erkölcsösség nélkül” – írta.


Magyar Péter korábban őrjöngve üvöltözött a templomból távozókkal

Mint korábban beszámoltunk róla: a baloldal messiása korábban őrjöngve ordítozott a templomból távozókkal Putnokon

Mit mondott a plébános úr a templomban? Szégyelljék magukat! Remélem, újraszentelik majd ezt a templomot! Szégyelljék magukat!

 – üvöltött. A jelenetet feltételezhetően Magyar Péter kampánygurui is vállalhatatlannak tartották, ugyanis az nincs fent a baloldal messiásának Facebook-oldalán.

 

Borítókép: Magyar Péter a békés tömegnek őrjöng (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.