Következő mérkőzések
Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Ughy Attila: Diktatúrákban van olyan, ahogyan Szaniszló kampányol + videó

„Illegális kampányfinanszírozás" feliratú plakátokkal ragasztotta át a XVIII. kerületi Fidesz–KDNP Szaniszló Sándor választási plakátjait. Ughy Attila szerint a DK-s városvezetőt a Fővárosi Választási Bizottság eltiltotta a tevékenység folytatásától. Szaniszló pedig nem reagált a Magyar Nemzet megkeresésére.

2024. 05. 29. 13:56
Forrás: Képernyőkép
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szaniszló Sándor már a választások előtt úgynevezett önkormányzati tájékoztatóplakátokat helyezett el a kerületben, amiken a saját arcképe és szlogenje volt látható, a kampány kezdetén ugyanezeken a helyeken pedig minimálisan megváltozatva nagyon hasonló plakátok jelentek meg. Ráadásul a reklámok kihelyezéséről egy száz százalékban önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaság gondoskodott. A Fővárosi Választási Bizottság éppen ezért eltiltotta Szaniszló Sándort a további jogsértéstől. Minderről Ughy Attila, a XVIII. kerület fideszes polgármesterjelöltje számolt be a Magyar Nemzetnek.

A politikus hozzátette, hogy a kerületi Fidesz–KDNP mindaddig folytatja az átplakátolást, amíg a polgármester nem hajtja végre a döntésnek. Kiemelte azt is, hogy Szaniszló úgy kampányol, ahogyan diktatúrákban szokás, hiszen egy teniszpálya méretű képpel reklámozza önnön nagyságát a városházán is.

 

Borítókép: Ughy Attila, a XVIII. kerület fideszes polgármesterjelöltje (Forrás: Képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.