Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Lecsaptak a TEK kommandósai Komlón + videó és fotók

Egy halálesetet is jelentettek.

2024. 06. 11. 7:56
kommandósok TEK Komlón bűnügyi helyszín tetthely
Fotó: BAMA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb részleteket közölt a rendőrség, miután múlt pénteken kommandósok lepték el Komló egyik utcáját. A Baranya Vármegyei Hírportál beszámolója szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége azután jelent meg, hogy 8 óra 56 perckor egy férfi bejelentést tett a rendőrségen arról, hogy egy pszichiátriai kezelt gondozottja nem enged be senkit a lakásba. Az elsődleges információk szerint haláleset is történt.

kommandósok TEK Komlón bűnügyi helyszín tetthely
Fotó: BAMA

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek sikerült kihozniuk a zavart állapotban lévő férfit a lakásból, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

A hatóságok tájékoztatása szerint a lakásban azonban a pszichiátriai beteg mellett volt még valaki: a férfi édesanyja, akit holtan találtak.

kommandósok TEK Komlón bűnügyi helyszín tetthely bámészkodók
Fotó: BAMA

A rendőrség ugyanakkor közölte, az elsődleges adatok alapján bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a Komlói Rendőrkapitányság.

Borítókép: Kommandósok a helyszínen (Fotó: BAMA)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.