Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Akciófilmbe illő jelenet: napszemüvegben, futva menekült Juhász Péter képviselőjelöltje, miután megrongálta a plakátokat

Lukácsi Katalin ha épp nem randalírozik, az egyházi és civil ügyekért „felel”.

2024. 06. 09. 8:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magassarkúban, napszemüvegben és egy vízzel teli kisvödörrel a kezében futott el Juhász Péter képviselőjelöltje, miután megrongálta a plakátokat az V. kerületben. 

Az akciófilmbe illő jelenetet a Belvárosi Fidelitasnak sikerült rögzítenie, amint az éjszaka közepén Lukácsi Katalin és csapata a választás előtti estén a pihentető alvás helyett a rongálást választották. 

A kamera láttán előbb elfordulnak, majd Lukácsi nagy léptekkel futásnak ered, és egészen egy gyorsétteremig sprintel, ahol aztán a kamera láttán szintén igyekszik elfordulni, de azért arra még van ereje, hogy feltegye a nagy kérdést:

Nem tudom, miért követ engem?

Juhász Péter képviselőjelöltje egyébként – ha épp nem napszemüvegben fut éjszakánként – az egyházi és civil ügyekért „felel”.

 

Borítókép: Lukácsi Katalin nappal, napszemüveg nélkül (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.