„Magyar Péter egy szélhámos” + videó

A Fidesz kommunikációs igazgatója rámutatott, Varga Judit egykori férje egy „piramisjáték pártnak” az elnöke.

2024. 06. 06. 11:06
Magyar Péter
Fotó: Ladóczki Balázs
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyar Péter egy szélhámos – jelentette ki közösségi oldalára feltöltött videójában a Fidesz kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás kifejtette, itt egy piramisjátékról van szó, és a tetején van egy porszívóügynök: Magyar Péter barátnőjének az anyja. 

A politikus rámutatott, a nő négy évet ült börtönben, mert több mint ezer embert átvertek, lenyúltak és megloptak, és hétmilliárd forint a mai napig hiányzik. Hozzátette, aki pedig Magyar Péter pártját alapította és átadta neki, az az ember pedig – többek között – ingatlanokon szintén köthető ehhez a csalássorozathoz, és az is látható volt a sajtóban, hogy ott van Magyar Péter rendezvényein. 

Ez egy piramisjáték párt, egy szélhámossal a tetején, aki ugyanazt csinálja, mint az anyósa a támogatóival, átveri és lenyúlja őket

– fogalmazott.

Amint azt a Magyar Nemzet megírta, az utóbbi évtizedek legnagyobb piramisjáték-botrányának szervezői és haszonélvezői a mai napig ott vannak a Tisza Pártban és környékén.

Egyre több bizonyíték áll rendelkezésre, hogy Magyar Pétert a sok milliárdos csalássorozat vádlottjai kötötték össze a kamupárttal.

A közvetlen kapcsolat a piramisjáték-párttal az az S. Mária volt, aki egy családban él Magyar Péterrel, barátnőjének az édesanyja. Ő vitte el Magyar Pétert a kétes hírű szerveződéshez. Bírósági ítéletek, ehhez csatolt nyomozati jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy Deák Boldizsár, a Tisza Párt alapítója és a nő szorosan együttműködtek a csalássorozatban.

Menczer Tamás arra kéri Magyar Péter támogatóit, hogy vasárnap emlékezzenek: a Tisza Párt egy piramisjáték párt egy porszívóügynökkel a tetején, aki át akarja őket verni. – Ami még súlyosabb, belevinni a háborúba. Gondolják ezt át, azt kérem tisztelettel, és a békepárti Fidesz–KDNP-t támogassák – húzta alá az igazgató.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Ladóczki Balázs)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.