Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Magyar Pétert segíti a piramisjáték kulcsfigurája

Deák Boldizsár jelen van a Tisza Párt rendezvényein.

2024. 06. 04. 11:15
Budapest, 2024. május 30.
Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetõje, a párt alelnöke felszólal a közmédia által szervezett uniós választási vitamûsor helyszínénél, a Várkert Bazárnál tartott ellenzéki demonstráción 2024. május 30-án.
MTI/Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden kétséget eloszlató képek bizonyítják, hogy a feltételezhetően éveken át állampárti ügynökként, Sólyom fedőnéven dolgozó, 1200 embert megkárosító piramisjáték egyik szereplője, Deák Boldizsár Magyar Péter legszűkebb stábjának tagja, mindenhol ott van, mindent felügyel.

 

A Metropol számos olyan, a Tisza Párt rendezvényein készült képet hozott nyilvánosságra, amelyen Deák Boldizsár is felbukkan. A portál emlékeztet:

Deák a hamis ingatlanfedezeteket kínálva, Magyar Péter élettársának anyjával, S. Máriával együttműködve nyolcmilliárd forint ellopásában érintett, és ők voltak azok, akik a Tisza Pártot Magyar Péter rendelkezésére bocsátották.

 

Deák Boldizsár ott van Magyar Péter minden fontos rendezvényén, jelentéseket fogad, elemez, szervezőként is dolgozik – írja a lap, hozzátéve: közvetlen munkatársa az a Kiss Zoltán Imre kampányfőnök, aki Gyöngyösi Márton Jobbik-elnök utasítására igazolt át Magyar Péterhez.

A portál szerint

Deák Boldizsárnak mindig VIP helyet biztosítanak Magyar Péter kampánystábjában, szemmel láthatóan fontos szervezője a rendezvényeknek.

– Magyar Péterrel a helyszíneken szemmel láthatóan igyekeznek kerülni a személyes találkozót, hiszen a köztük lévő szoros munkakapcsolatot Magyar érthető okból tagadja a nyilvánosság előtt – fogalmaz a lap.

Amint azt a Magyar Nemzet megírta, az utóbbi évtizedek legnagyobb piramisjáték-botrányának szervezői és haszonélvezői a mai napig ott vannak a Tisza Pártban és környékén.

Egyre több bizonyíték áll rendelkezésre, hogy Magyar Pétert a sok milliárdos csalássorozat vádlottjai kötötték össze a kamupárttal.

A közvetlen kapcsolat a piramisjáték-párttal az az S. Mária volt, aki egy családban él Magyar Péterrel, barátnőjének az édesanyja. Ő vitte el Magyar Pétert a kétes hírű szerveződéshez. Bírósági ítéletek, ehhez csatolt nyomozati jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy Deák Boldizsár, a Tisza Párt alapítója és a nő szorosan együttműködtek a csalássorozatban.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.