Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Nincsenek szavak arra, amit a szegedi trolivezetők művelnek az utazóközönséggel

Vérző kéz, nyolc napon túl gyógyuló sérülések, kisebb tragédiák.

Forrás: BorsOnline, Ripost2024. 06. 17. 13:26
Szeged, 2021. február 14.
Az 1910 és 1911 között Magyar Ede tervei alapján, Ungár Benõ és Mayer Áron megbízásából épült úgynevezett UngárMayer-palota, a Dugonics téren. Az épület szerkezete vasbetonból készült, amely a 20. század elején még teljesen új építõanyagnak számított. A maga idejében Szeged második legmagasabb épülete volt. A kései szecessziós házban napjainkban polgári lakások vannak, az utca szintjén üzletek és gyorsétterem is található. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû  különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi  igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
illusztráció Fotó: MTVA/Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még nem történt felelősségrevonás azok miatt az esetek miatt, amelyeket a Borsonline és a Ripost gyűjtött össze a szegedi tömegközlekedők hétköznapjaiból. 

A hetvenéves Miklóst egy menetrend szerint közlekedő helyi járaton a figyelmetlen buszsofőr odacsukta, amikor le szeretett volna szállni a trolibuszról. A felesége, Zsóka arról számolt be, hogy januárban múlt egy éve, hogy a troliajtót rácsukták a férjére. A kezét másik két utas segített kihúzni, miközben a busz folytatta az útját. A férfi vérző kézzel ment haza, a felesége azt mondja, három hónap kellett, míg begyógyultak a sebei. Az ügyben feljelentést tett és végül sikerült orvosolni a problémát.

Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha a téli öltözéke nem tompítja az ütést

– fűzte hozzá Zsóka. Egy másik utas, Éva arról számolt be, hogyan szenvedett nyolc napon túl gyógyuló sérülést, amint munkába igyekezett. A nő a troli alá esett, mivel a jármű fél méterre állt meg a padkától. 

Sem idős, sem mozgáskorlátozott nem vagyok, mégis csípőből letagadták, hogy a buszsofőr hibája volt

– részletezte Éva. A portál hozzáfűzi, egyelőre senkit nem vontak felelősségre. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.