Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Svájc

Orbán Viktor a válogatott meccséről: Most már győzni kell! + videó

A miniszterelnök szerint a válogatottnak pariban kell lenni, akárki is az ellenfél.

2024. 06. 15. 17:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kár érte – állapította meg a közösségi oldalán Orbán Viktor a magyar labdarúgó-válogatott első Európa-bajnoki mérkőzése után, amelyen 3-1-re alulmaradt a magyar csapat Svájccal szemben.

Most már győzni kell!

– írta a miniszterelnök, utalva a nemzeti tizenegy előtt álló másik két csoportmeccsre Németország és Skócia ellen.

A miniszterelnök maga is a helyszínen tekintette meg a mérkőzést Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökének társaságában.

MIR_4560

Magyarország- Svájc Orbán Viktor
Fotó: Mirkó István

A kormányfő az Európa-bajnokság első magyar érintettségű találkozója előtt egy rövid részletet is megosztott egy korábbi interjújából, amelyben a válogatott esélyeit taglalta.

– Ma már olyan válogatottunk van, amely bárkivel szemben a győzelem lehetőségével, nem az esélyével, hanem a lehetőségével lép pályára. Tehát ha azt mondom, hogy mind a három meccset nyerhetőnek látom, akkor nem túlzok – fogalmazott a miniszterelnök.

– A modern futballban kicsi a különbség a csapatok között, tehát itt ugyanúgy meg lehet nyerni mind a három meccset, mint ahogy el is lehet veszíteni mind a hármat. Ezért nem is tennék olyan felelősséget se Rossi kapitány vállára vagy a játékosokéra, hogy nektek mindenképp tovább kell jutni.

Én csak annyit mondanék, hogy mindenképpen pariban kell lenni

– jegyezte meg Orbán Viktor.

Borítókép: Orbán Viktor (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.