„Orbán Viktor hatalmas harcos”

Menczer Tamás elárulta, hogyan tehet a miniszterelnök a háború ellen.

2024. 06. 06. 20:51
Dabas, 2024. június 5.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond országjáró kampánykörútjának dabasi állomásán 2024. június 5-én.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor hatalmas stratéga – jelentette ki Menczer Tamás a békemeneten. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója kérdésre elmondta: 

Orbán Viktor mindig megvédte a magyar érdeket a bevándorlás során, a Covid során, a háború során, a szankciók során, energiaválság, gazdasági válság során, és lehetne sorolni.

– mondta a közösségi oldalára feltöltött videóban. Hozzátette: Orbán Viktor hatalmas harcos, mindig megvédte a magyar érdeket, most is kész és képes arra.

Orbán Viktor az egyetlen akcióképes békepárti miniszterelnök, hiszen a szlovák miniszterelnökre ötször rálőttek. A magyar miniszterelnök kész és képes arra, hogy az ország békéjét megvédje, de ehhez szükséges az, hogy 

a magyar emberek 9-én egy hatalmas igent mondjanak a békére, és támogassák Orbán Viktort

– jelezte a kommunikációs igazgató.

– Mi azt tudjuk elvégezni, hogy itthonról minél több békepárti politikust küldünk Brüsszelbe, és bízzunk abban, hogy a többi országban is az emberek látják, hogy mi történik, és békepárti embereknek szavaznak bizalmat – mondta Menczer Tamás. Hozzátette: abban is bízzunk, hogy Trump elnök nyerni fog.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.