Élő közvetítés
Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Elindult a mozgósítás, aki él és mozog a Fidesz háza táján, az telefont ragadott + videók

A választások hetében a békepárti politikusok felkeresik az embereket. Telefonon és személyesen is beszélnek a magyarokkal, és a választás fontosságára hívják fel a figyelmet, nemcsak az európai parlamenti választással kapcsolatban, de az önkormányzati választással kapcsolatban is.

2024. 06. 06. 17:02
Kocsis Máté telefonon keresi fel a magyarokat a választással kapcsolatban
Forrás: Facebook/Kocsis Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A választások hetében több százezer embert keresnek fel telefonon vagy személyesen, szombaton pedig megtartják az Egymillió találkozás napját. Ezen a napon a párt politikusai – köztük Orbán Viktor is – és aktivistái egymillió magyart keresnek fel, hogy mindenki vegyen részt a vasárnapi választáson – mondta el Menczer Tamás egy mai videójában.

A találkozások már elkezdődtek, a Magyar Nemzet többször is beszámolt már többek között Orbán Viktor országjárásáról. A miniszterelnök nemcsak az országot járja, hanem telefonon is felkereste már a magyarokat. Orbán Viktor nemrég Jászapátiban járt, ahol videó is készült arról, ahogyan részt vett a helyi call center munkájában. 

Mindenkinek el fogjuk mondani, hogy létfontosságú választás előtt állunk, a tét háború vagy béke

– jelentette ki Menczer Tamás a szombati Egymillió találkozás napjával kapcsolatban. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója arra is felhívta a figyelmet, hogy vasárnap megvédhetjük Magyarország békéjét. „A valaha volt legnagyobb EP-kampány hajrájában vagyunk, és ez a valaha volt legnagyobb mozgósítás – tette hozzá.

A választók már Kocsis Mátéval is találkozhattak. A Fidesz frakcióvezetője ugyanis telefonon és személyesen egyaránt felkereste már a magyarokat, hogy felhívja a figyelmet a vasárnapi választások tétjére, legutóbb a komáromiakat kereste fel telefonon.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki már jelezte, hogy támogat minket vasárnap, és azoknak is, akik ezután fogják, és épp ennyire nagy köszönet azoknak, akik részt vesznek ebben a munkában

– mondta Dömötör Csaba. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára is telefonon kereste fel a magyarokat és jelezte: 

túl nagy a tét vasárnap ahhoz, hogy ne legyünk ott elegen.

Gulyás Gergely is részt vesz a találkozásokban. A Miniszterelnökséget vezető miniszter telefonon és személyesen is beszél a választókkal, hogy minél többen tegyék le voksukat a béke mellett vasárnap.

Mindenkit felkeresünk vagy személyesen, vagy telefonon, és arra biztatunk, hogy vegyen részt a június 9-i választásokon

– mondta Vitályos Eszter, aki szintén részt vesz a találkozásokban. A kormányszóvivő mindenkinek köszönetet mondott, aki valamilyen formában már visszajelzett számukra a hétvégi részvétellel kapcsolatban.

A tét nem más, mint háború vagy béke! Európa és Magyarország jövője a tét

– hangsúlyozta.

Jól látszik, hogy aki él és mozog a Fidesz háza táján, az kampányol, beleértve a minisztereket és az államtitkárokat is. Orbán Viktor miniszterelnök szerint ezt a választást úgy lehet megnyerni, ha a jobboldali szavazókat mobilizálni tudják, és el tudják vinni őket szavazni. 

Borítókép: Kocsis Máté (Fotó: Facebook/Kocsis Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.