Orbán Viktor: A háborút egy magyarnak mindig komolyan kell vennie

„Egy háborúban semmit nem nyerhetünk, de mindent elveszíthetünk.”

2024. 06. 03. 22:34
Orbán Viktor beszéde, Nagyszalonta
Forrás: Facebook/Orbán Viktor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brüsszel menetel a háborúba. De mi, magyarok a béke pártján állunk – jelentette ki Orbán Viktor a közösségi oldalán. A miniszterelnök a mai országjárásáról egy videót és képeket is osztott meg.

Ma baj van, és könnyen lehet, hogy ebből a bajból csak egy sikeres európai választással tudjuk magunkat kihúzni, hogyha világosan megmutatjuk mindenhol egész Európában, hogy a közvélemény nem a háború, hanem a béke felé szeretné terelni a politikusokat.

 – mondta Orbán Viktor Nagyszalontán. Hozzátette: lehet, hogy ez a választás dönti majd el, hogy Európa végül ki tud maradni ebből a háborúból, vagy „bele téblábol, bele támolyog”. 

Egy akkora méretű ország, mint Magyarország, azokkal az adottságokkal, ami nekünk van, egy háborúban semmit nem nyerhet, de mindent elveszít.

– hangsúlyozta a miniszterelnök.

A háborút egy magyarnak mindig komolyan kell vennie, és a háborút meg kell próbálni elhárítani. Ezért egy magyar embertől elvárható, sőt egy magyar embernek az a kötelessége, hogy figyelmeztesse Európát meg a sajátjait – mondta Orbán Viktor.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: Facebook/Orbán Viktor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.