Ötvenezer Fidesz-aktivista, és minden politikus terepre megy ma, egymillió emberrel találkoznak

Egy kávé, és indulunk – jelezte korán reggel Facebook-oldalán Menczer Tamás.

2024. 06. 08. 6:41
Fotó: Menczer Tamás/ Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Fantasztikus nap lesz a mai! Egymillió ember, egymillió találkozás. Ma egymillió békepárti emberrel találkozunk azért, hogy holnap győzzünk! – jelentkezett be szombaton kora reggel közösségi oldalán Menczer Tamás. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója azt írta, hogy 

ma mindenki a terepen lesz, ötvenezer aktivistánk és minden politikusunk kopogtat és telefonál.

– Ma az ország minden pontján békepárti emberek találkoznak, beszélgetnek, a békemenet után ma újra megmutatjuk az erőnket. Holnap pedig mindannyian elmegyünk szavazni, és megvédjük Magyarország békéjét! Sokkal erősebbek vagyunk, mint a háborúpártiak. Ha mindannyian elmegyünk vasárnap, akkor győzni fogunk! – jelezte előre Menczer Tamás. 

– Egy kávé, és indulunk. Csak a béke, csak a Fidesz! – zárta sorait a kommunikációs igazgató. 

Mint arról már korábban is beszámoltunk, brutális mozgósításra készül a Fidesz a kampány zárásaként. Egész héten izzottak a telefonvonalak, a legnagyobb vállalást pedig mára tették a kormánypártok, nevesen, hogy egymillió embert keresnek fel egyetlen nap alatt. A legutóbbi EP-választásokon 1,8 millió szavazat érkezett a Fidesz–KDNP-re, ez akkor 52 százalékos győzelmet jelentett. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.