Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Egyértelmű a tét Józsefvárosban is + videó

Hihetetlenül nagy a holnapi választások tétje – mondta Ferencz Orsolya és Menczer Tamás.

Forrás: Menczer Tamás Facebook-oldala2024. 06. 08. 19:53
Fotó: BARANYAI ATTILA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Józsefvárosban Ferencz Orsolya országgyűlési képviselő és munkatársai is kopogtatnak – számolt be Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója egy Facebook-videóban. Ferencz Orsolya elmondta, hogy Józsefvárosban nagyon tisztán látják az emberek, hogy milyen fontos a béke és milyen hihetetlenül nagy a tétje a holnapi választásoknak. Hozzátette, az összes szimpatizánsuk és a velük ugyanolyan értékrendet valló emberek, valamint az eddig nem intenzíven politizálók megnyugtatták őket arról, hogy el fognak menni szavazni és a békét fogják választani holnap – közölte a képviselő.

Menczer Tamás úgy folytatta: ez tehát az egymillió találkozás napja, és holnap, ahogy hallható volt, minden békepártinak ott kell lenni, meg kell védeni Magyarországot. – Ha mindannyian ott leszünk, akkor győzni fogunk. Hajrá, Józsefváros, hajrá, Magyarország! – mondta a kommunikációs igazgató.

Borítókép: Menczer Tamás és Ferencz Orsolya kampányol Józsefvárosban az egymillió találkozás napján (Forrás: Ferencz Orsolya Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.