Újabb elképesztő videó került elő Magyar Péter mulatozásáról

Így mulat egy Magyar úr?

Forrás: Mandiner2024. 06. 22. 7:48
Magyar Péter diszkós balhé
Magyar Péter bulizik. Forrás: Youtube Forrás: Youtube
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken robbant ki a Magyar Péter újabb botránya. Az újsütetű politikust ugyanis ezúttal biztonsági őrök vezették ki egy belvárosi szórakozóhelyről péntek hajnalban. A balhézásról eddig előkerült videók szerint Magyar nem keveset önthetett fel a garatra, a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását. 

Lapunk pénteken arról számolt be, hogy a rendőrség eljárást indított, és a lapnak két szemtanú is elmondta, hogy pontosan mi történt.

Magyar Péter a délutáni órákban a Facebookon reagált a történtekre, a BRFK sajtóosztálya pedig azt írta, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak.

Az üggyel kapcsolatban a Mandiner egy újabb videót hozott nyilvánosságra, amelyben az látszik, ahogy Magyar Péter egy igencsak fiatal lány lábai között kúszik át a szórakozóhelyen. 

Borítókép: Magyar Péter bulizik (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.