Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Vaján is dübörög a mozgósítás + videó

Rengeteg települést bejárt a választókerület országgyűlési képviselője.

2024. 06. 08. 14:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Sándor országgyűlési képviselő Vaján Tisza Sándor polgármesterrel találkozott, majd helyi lakosokat kerestek fel – szúrta ki a videót a képviselő közösségi oldalán a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei hírportál. A politikus nem állt meg egy településnél, járt még Petneházán, Besenyődön, Paposon, Nyírkarászon, Komlódtótfalun, Kántorjánosin, Fülpösdarócon és Ököritófülpösön is.

Mint arról már beszámoltunk, nagy mozgósításba kezdett a Fidesz a kampány zárásaként. Egész héten izzottak a telefonvonalak, a legnagyobb vállalást pedig mára tették a kormánypártok, nevezetesen hogy egymillió embert keresnek fel egyetlen nap alatt. A legutóbbi EP-választásokon 1,8 millió szavazat érkezett a Fidesz–KDNP-re, ez akkor 52 százalékos győzelmet jelentett.

Borítókép: Kovács Sándor az egymillió találkozás napján (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.