Azt gondolta a HungaroMet adminja, hogy megússza egy napig konteómentes kommentek nélkül, tévedett

Egy-egy kommentelő összeesküvés-elméletét még a HungaroMet közösségi oldalának adminja sem tudta szó nélkül hagyni.

2024. 07. 31. 16:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Már nemcsak az ismét súlyos mértéket öltő szárazság és aszály, hanem a napi hőingás is a sivatagot idézi” – írta közösségi oldalán a HungaroMet, Az állítást egy beszédes térképpel szemléltették, ami az abszolút hőingás mértékét mutatja be országszerte. 

A poszt alatt az összeesküvés-hívők is megjelentek, akiknek a kommentszekcióban való eszmefuttatását már a Hungaromet Facebook-oldalát kezelő admin sem bírta szó nélkül hagyni. Végül egy-két „meredekebb” komment után az oldal az Arató Andrásról készült, világot bejárt mémmel fejezte ki, mit érezhet azok olvasása közben.

Forrás: Facebook/HungaroMet

Azonban volt olyan kommentelő, akinek a bejegyzésére az admin nem bírta megállni, hogy ne közvetlenül reagáljon. Egy férfi azt fejtegette, a mostanság megfigyelhető szélsőséges időjárási jelenségek a rendszerváltó elit bűne, mert külföldi kézre játszották az országot. 

Forrás: Facebook/HungaroMet

Az admin az Office című sorozat egyik főszereplőjének arckifejezésével reagált, akinek befásult, megfáradt tekintetével fejezte ki véleményét, és megjegyezte: „Ezért ne legyen kint sokáig senki a tűző napon!”

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.