Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Bayer Zsolt szerint ez lehetne az EU új himnusza + videó

A javasolt zene egy modern rap.

Forrás: Hír Tv2024. 07. 04. 18:09
Budapest, 2022. március 10.
Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája beszédet mond, mielõtt átvette a Médianézõ Központ által alapított Jótollú magyar újságíró díjat a Városliget Caféban 2022. március 10-én.
MTI/Bruzák Noémi
Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy Bayer Zsolt által meg nem nevezett ember írt egy szöveget, amire készült egy modern rapváltozat. Ennek az első versszakát mutatta be Bayer Zsolt a Hír TV műsorában.

Én ezt javasolnám az Európai Unió új himnuszának

– mondta el a zenéről Bayer Zsolt.

A mostani himnusz, Beethoven örömódája olyan avítt! – mondta ironikusan. Hozzátette: pár éve még próbálták kicsit „feldobni” azzal, hogy megírták: Beethoven fekete volt.

„Neked a nyugat mondja meg, hogy ki vagy” – idézte Bayer Zsolt a szöveget. Majd jelezte: „Mi addig lehetünk boldogok, amíg pont lesz…rjuk, amit a Nyugat mond nekünk. Ez a mi utolsó mentsvárunk, úgyhogy ezt őrizzük is meg.”

Borítókép: Bayer Zsolt (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.