Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

„Amit Magyar Péter tett, az már tizenhat évesen is kellemetlen lett volna”

Ez nem méltó ahhoz, aki miniszterelnök akar lenni.

2024. 07. 03. 17:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter reakcióját nem hagyta szó nélkül Menczer Tamás. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videóban rámutatott, hogy a Tisza Párt alelnökének viselkedése nem olyan emberhez méltó, aki miniszterelnök szeretne lenni.

Olyan ez, mint amikor egy klubba se hívnak meg, ezért sértődötten alapítasz egy sajátot, és azt bizonygatod, hogy a tiéd a legnagyobb.

– reagált Magyar Péter a közösségi oldalán azzal kapcsolatban, hogy új jobboldali frakciót hoztak létre az európai parlamentben, amely több nagy európai párt érdeklődését is felkeltette.

Menczer Tamás az idézettel kapcsolatban elmondta, hogy vannak olyanok, akik klubot alapítanak, és aztán mások csatlakoznak hozzájuk és vannak olyanok, akik egészen más típusú klubban, pocsolyarészegen, fiatal lányok lábai között csúszkálnak.

Ez már 16 évesen is kellemetlen lett volna, nemhogy felnőtt fejjel, többgyerekes családapaként, pláne ha valaki miniszterelnök akar lenni.

– hangsúlyozta a kommunikációs igazgató. Hozzátette: tehát vannak ilyenek, akik országot vezetnek, és vannak olyanok, akik az orrukon csúszkálnak. Ez a különbség.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Képernyőfotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.