Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Házibuliba ment a fiatalember, de nem azért, hogy jól szórakozzon

Megtetszett neki a hangfal.

Forrás: Sonline2024. 07. 02. 13:03
Group,Of,Modern,Young,People,Dancing,Under,Confetti,At,Private,házibuli
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy barcsi házibuliban szórakozott az ismerőseivel egy fiatalember, majd hazafelé vette az irányt – adta hírül a Sonline

Azonban annyira megtetszett neki a berendezés, amelyen a zene szólt, hogy a buli vége után visszament az összejövetel helyszínére, betörte az épület ablakát, és ellopta az erősítőt, a hangszórót, sőt még a hosszabbítót is magával vitte. A rendőrök a bejelentő meghallgatásakor már sejtették, hogy hol keressék az eltűnt elektronikai eszközöket. 

A gyanújuk beigazolódott, mikor a férfi lakhelyén kutatást tartottak, és hiánytalanul megtalálták nála a műszaki cikkeket. Az egyenruhások a 34 éves gyanúsítottat a barcsi rendőrkapitányságra állították elő, a nyomozók lopás elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.